t a b l e t e n n i s    b g

 
webdesign by abtstudiohttp://www.abtstudio.com
©  Copyright 2013 - tabletennis.bg../tabletennis2/nacalo.html

За да се наслаждавате пълноценно на нашия сайт, Ви препоръчваме да използвате браузър Mozilla-Firefox.

GAC Group 2015 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open


Петъчни турнири в НСА


КТМ при НСА организира всеки петък от 18:00 часа Открит турнир по тенис на маса за любители в залата на клуба на адрес: София, ул. Гургулят N1.

Целта на тези турнири е да се обогати календара за любителите, а обиграването ще се постигне с изиграване на много мачове между...  още...


СПОРТЕН КАЛЕНДАР НА БФ ТЕНИС НА МАСА

2015 ГОДИНА - ПРОЛЕТ още...


Панагюрище ще бъде домакин от 19 до 23 август 2015 г. на първия по рода си международен турнир по тенис на маса от висок ранг „GAC Group 2015 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open", който е част от календара на Международната федерация по тенис на маса (ITTF). В състезанието могат да участват до 240 състезатели – мъже и жени, както и младежи и девойки до 21 години, а наградният фонд е в размер на 35 000 долара. Патрон на „Асарел България Оупън" е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, а основните организатори са създаденото за целта сдружение с нестопанска цел „Асарел България Оупън", община Панагюрище и Българската федерация по тенис на маса. Генерален спонсор на турнира е най-голямото и структуроопределящо предприятие в региона – „Асарел Медет" АД.

Скъпи приятели,


Желаем ви весело посрещане на коледните и новогодишните празници!

Нека Новата 2016 ви донесе много здраве, радост и успехи в любимия на всички ни тенис на маса!

Очаквайте обновяване на сайта, както и много други изненади през 2016!


За повече информация, следете новините.